Volledig scherm
Dennis Oude Nijeweme uit Denekamp, (staand vierde van links) samen met collega's en koning Willem Alexander en staatssecretaris Jetta Klijnsma. © Herman Zonderland

Denekampse Dennis zat ineens aan tafel bij koning Willem-Alexander

ENSCHEDE/DENEKAMP - Hij had zich voorbereid op een gesprek met staatssecretaris Jetta Klijnsma, maar dinsdagmiddag zat Dennis Oude Nijeweme uit Denekamp ineens aan tafel met Klijnsma en koning Willem-Alexander.

Oude Nijeweme (44) is wijkcoach voor de gemeente Enschede en in die hoedanigheid zou hij samen met collega's en andere professionals uit het wijkteam een gesprek voeren met de staatssecretaris.

Onvergetelijke ervaring
's Morgens bleek echter dat ook de koning zou aanschuiven. Voor Dennis en zijn collega's een unieke kans om met de koning te praten en te vertellen over hun werk in de stad, waarin het wijkteam Enschede zeer vooruitstrevend te werk gaat. De samenwerking tussen de professionals en de Stadsbank werd door Dennis en zijn collega's uitgelegd aan de koning. Ook gingen ze na afloop natuurlijk met elkaar op de foto. Een onvergetelijke ervaring voor de Denekamper.

Oldenzaal e.o.