Dennis Bos en en zijn vriendin Naomi Nijboer (rechts) en hond Paco die vertrekken als eigenaar van De Musketier. Max Bosch en Marente Dijkstra (achter het schap) nemen het over.
Volledig scherm
PREMIUM
Dennis Bos en en zijn vriendin Naomi Nijboer (rechts) en hond Paco die vertrekken als eigenaar van De Musketier. Max Bosch en Marente Dijkstra (achter het schap) nemen het over. © Emiel Muijderman

Denekampse jeugd kan gerust zijn, De Musketier blijft De Musketier

DENEKAMP - Het was een tijdje dé roddel van Denekamp, De Musketier zou z’n cafégedeelte verliezen en doorgaan als eetcafé alleen. Onzin blijkt nu. „Daar is wat ons betreft nooit sprake van geweest. De Musketier is en blijft de mooie kroeg die het nu al is.”

Voor de nieuwe eigenaren van het bij jongeren razend populaire café, Max Bosch (24) en Marente Dijkstra (19), was het zelfs nooit onderwerp van discussie. „We gaan zeker in het begin niet veel veranderen”, vertelt Marente. „Max en ik werken hier al een tijdje en weten dus hoe deze kroeg en de sfeer is. Daar gaan we op voortborduren. Wel willen we straks het eetgedeelte verder uitbreiden en het terras aanpakken.”

Oldenzaal e.o.