Volledig scherm
Nathalie Bosch-Van Os © Eigen foto

Denekampse Nathalie presenteert debuut-cd: ‘Zet jezelf op 1'

DENEKAMP - De Denekampse zangeres Nathalie Bosch presenteert zondag haar eerste cd: Share it with the world.

Nathalie Bosch-Van Os is yogadocent en zangeres. In die lijn is ook haar cd Share it with the world. „Er staan vijf nummers op”, vertelt ze. „Bedoeld voor wie bezig is met bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en groei. Voor wie op zoek is naar ontspanning. De cd is gemaakt zodat die heel geschikt is om alleen naar te luisteren, maar ook voor bijvoorbeeld yogascholen. Of bij schoonheidsbehandelingen en massages, momenten van rust dus.”

Crowdfunding

Quote

De cd is bedoeld voor wie bezig is met bewustwor­ding, persoonlij­ke ontwikke­ling en groei

Nathalie Bosch

Bosch maakte gebruik van crowdfunding waarbij fans meebetalen aan het maken van de cd. „Dat is een groot compliment; ik heb heel veel steun gehad via mijn netwerk. Dankzij hen ging de crowdfunding snel. Zij hebben allemaal al een cd toegestuurd gekregen en ik heb er prachtige reacties op gehad. ‘Het raakt’, ‘doet veel’ en ‘het geeft kracht’ bijvoorbeeld, maar ook: ‘huul’n’. Mooi hoe iedereen de muziek anders ervaart.”

Bosch heeft een eigen yogastudio in Denekamp, waar ze behalve yogalessen begeleidingstrajecten aanbiedt aan vrouwen die willen leren voor zichzelf te kiezen. Naast haar bedrijf Magical Movement verzorgt Nathalie Bosch ceremoniële concerten. Ze treedt regelmatig op in happinesscafés en tijdens yogaconcerten.

Presentatie

De presentatie van de cd is op vrijdag 1 november om 18.30 uur op erve Hondeborg in Zenderen. „Een prachtige plek, waar de sfeer van de cd helemaal tot z’n recht komt”, aldus de zangeres. „Het heeft een mooie akoestiek en het is een plek waar de sfeer van de cd tot zijn recht komt.” Als speciale gasten zijn handpanspeler Koen Nijhuis en gitarist en hangdrumspeler Martin Adolfsen aanwezig. Marieke Schiphorst begeleidt Bosch op piano.

Tickets voor het concert zijn te koop via de website magicalmovement.nl en kosten 22,95 euro. 

Oldenzaal e.o.