Volledig scherm
Eigenaresse nieuwe winkel in Oldenzaal ICKK geflankeerd door de medewerksters Rachel Hendriks (links) en Karin Johannink. © www.fotodanielle.nl

Denekampse Simone Hampsink begint kledingzaak in Oldenzaal: ICKK

OLDENZAAL - Na 12 jaar gewerkt te hebben bij een franchiseketen vindt Simone Hampsink uit Denekamp het tijd om écht voor zichzelf te beginnen. „Aan ICKK heb ik mijn eigen draai gegeven. Ja, dit is echt mijn winkel.” 

Geen leren tassen en koffers, maar heren-, dames- en jongenskleding. In het pand aan de Grootestraat in Oldenzaal, waar voorheen Gerton Lederwaren was gevestigd, opent donderdagochtend ICKK. De winkelruimte van 180 vierkante meter heeft een flinke metamorfose gekregen. Zwart en geel zijn de kleuren. Simone Hampsink en haar levenspartner Arno Roos, allebei 44 jaar, zijn trots op het werk wat geleverd is. „Ik zie het ook nog steeds zitten in Oldenzaal als winkelstad”, vertelt de Denekampse. „Oldenzaal is een voorstad van Enschede. Veel mensen willen niet naar Enschede, omdat het er veel te druk is.”

Simone richt zich op heren- en damesmode, en jongenskleding vanaf maat 128. Woensdagavond is er een opening voor genodigden, een dag later opent Hampsink de deuren van haar nieuwe trots.

Oldenzaal e.o.

poll

Lil’ Kleine treedt op in Saasveld na ophef in Hengevelde

Lil’ Kleine treedt op in Saasveld na ophef in Hengevelde

  • Slim van de boeker. Hij trekt altijd wel veel publiek (9%)
  • Ik zou er na die wegloop-actie toch niet zo happig meer op zijn (51%)
  • Zolang het publiek het bier gewoon opdrinkt, is er niks aan de hand (40%)
2221 stemmen