Volledig scherm
In het kader van de Week van de Scheidsrechter zette SDC '12 afgelopen weekend alle scheidsrechters in het zonnetje. Paul Knippers kreeg een bloemetje overhandigd door wedstrijdsecretaris Herman Harms. © Robin Hilberink

Denekampse voetbalclub zet voetbalscheidsrechters in het zonnetje

DENEKAMP - In het kader van de Week van de Scheidsrechter heeft de Denekampse voetbalvereniging SDC '12 afgelopen weekend alle clubscheidsrechters in het zonnetje gezet. Een eerbetoon aan vrijwilligers die door SDC zelf zijn opgeleid en altijd klaar staan voor hun club.


Zaterdag en zondag kregen alle leidsmannen voor aanvang van hun wedstriijd een bloemetje uitgereikt. Overigens kregen ook de KNVB-scheidsrechters een kleurrijke bos. En de SDC’12-arbiters die afgelopen weekeinde eens niet hoefden te fluiten, kregen het bloemetje keurig thuis afgeleverd.
Ook SDC-arbiter Paul Knippers kreeg zaterdag een bos bloemen cadeau. Die werd hem aangeboden door Herman Harms, wedstrijdsecretaris van SDC’12. Vervolgens leidde Knippers het duel tussen de pupillen van SDC’12 JO-13 4 en Quick’20 JO-13 10G in goede banen.

Oldenzaal e.o.