Volledig scherm
Archieffoto van feest bij Dancing Bruins © Reinier van Willigen

Derde verdachte aangehouden voor mishandeling Bruins-beveiliger

SAASVELD - De politie heeft een derde verdachte aangehouden in de zaak rond de mishandeling van een Bruins-beveiliger. Een 34-jarige ‘uitsmijter’ werd in de nacht van zondag op maandag dusdanig mishandeld, dat hij voor de rest van zijn leven verminkt is aan zijn gezicht. 

De politie neemt de zaak heel hoog op en arresteerde al snel twee verdachten, een 21-jarige man uit Enschede en een 18-jarige man uit Weerselo. Daar werd onlangs nog een derde verdachte aan toegevoegd: een 19-jarige man uit Enschede. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij deze zware mishandeling. In de betreffende uitgaansnacht vonden er meerder opstootjes plaats en raakten ook meerdere personen gewond. 

De politie heeft inmiddels beelden gezien en diverse personen gesproken maar is nog steeds specifiek op zoek naar getuigen die mogelijk meer kunnen vertellen over de mishandeling van de beveiliger. Ook zijn beelden van het incident, waarbij de beveiliger zwaar gewond in zijn gezicht raakte, voor de rechercheurs van belang om uit te zoeken wat er precies is gebeurd.

Oldenzaal e.o.