Aan de buitenkant is de vroegere melkfabriek volledig opgeknapt. Binnen is Arjan Kruse's eigen Technische Handel gevestigd, nu komt de dierenartsenpraktijk Ootmarsum erbij in.
Volledig scherm
PREMIUM
Aan de buitenkant is de vroegere melkfabriek volledig opgeknapt. Binnen is Arjan Kruse's eigen Technische Handel gevestigd, nu komt de dierenartsenpraktijk Ootmarsum erbij in. © Robin Hilberink

Dierenartsenpraktijk naar oude melkfabriek Ootmarsum: ‘Monument eind 2023 klaar en vol’

OOTMARSUM - Na zijn eigen bedrijf, Kruse Technische Handel, wordt de dierenartsenpraktijk de tweede gebruiker van de vroegere melkfabriek ‘Nooit Gedacht’ in Ootmarsum. De dierenartsen huren het oude ketelhuis van eigenaar Arjan Kruse.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Oldenzaal e.o.