Leo en Ancilla van Olffen staan vandaag voor de laatste keer in hun cafetaria en ijssalon. Wie uit Weerselo en wijde omgeving heeft er niet een patatje, balletje met of ijsje gegeten?
Volledig scherm
PREMIUM
Leo en Ancilla van Olffen staan vandaag voor de laatste keer in hun cafetaria en ijssalon. Wie uit Weerselo en wijde omgeving heeft er niet een patatje, balletje met of ijsje gegeten? © Carlo ter Ellen DTCT

Doek nu echt gevallen voor familiebedrijf Van Olffen in Weerselo: ‘Ons cassisijs is berucht’

WEERSELO - Het doek is gevallen. Leo (64) en Ancilla (61) van Olffen nemen donderdag officieel afscheid van hun gelijknamige cafetaria en ijssalon in Weerselo. Daarmee komt er na 80 jaar een einde aan het familiebedrijf Van Olffen. „Dit doet heel zeer.”

  1. En dan gaat het vreselijk mis op de Schipleidelaan in Oldenzaal, terwijl de weg juist net veiliger zou zijn
    PREMIUM
    nieuwsupdate

    En dan gaat het vreselijk mis op de Schiplei­delaan in Oldenzaal, terwijl de weg juist net veiliger zou zijn

    OLDENZAAL - Met loeiende sirenes reden de hulpdiensten zondagavond naar de Schipleidelaan. Daar, ter hoogte van de Shell, maakte een noodlottig ongeval een einde aan het leven van een 50-jarige Oldenzaler. Nog geen 48 uur later rukten politie en ambulance opnieuw uit naar diezelfde plek. Hoe kan het zo misgaan op een weg, die net verkeersveiliger is gemaakt?