Volledig scherm
De leden van de toneelvereniging ATR leefden zich vrijdagavond uit in hun vertolking van de doldwaze klucht 'D'r good met votkomm'n'. © Christian van der Meij

Dolle pret met ATR in kulturhus Rossum

ROSSUM - Kulturhus de CoCer in Rossum zat vrijdagavond nagenoeg vol bij de eerste opvoering van 'D'r good met votkomm'n'', het nieuwe stuk van de toneelvereniging ATR. Een behoorlijke kennis van de Tweentse streektaal was een voorwaarde om optimaal van het verhaal te kunnen genieten. Getuige de lachsalvo's in de zaal had het publiek daar geen enkele moeite mee.

'Dr good met votkomm'n' is een ouderwetse klucht met veel personeelsverwisselingen. Centraal staat een kantoorbediende die op een dag thuiskomt en daar de ontdekking doet dat hij in plaats van drie bruine boterhammen en een appeltje ruim 2,7 miljoen euro in zijn koffertje heeft zitten. Wie er vrijdagavond niet bij kon zijn, zaterdag 19 november (20.00 uur) en zondag 20 november (14.30 uur) staan nieuwe uitvoeringen gepland in de CoCer. Voor beide voorstellingen is nog een klein aantal kaarten beschikbaar.

Oldenzaal e.o.