Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © Thinkstock

Draagmoeder reageert: 'Geen voorbedachten rade'

DENEKAMP - De draagmoeder kan nog steeds niet geloven dat haar eigen man, en niet Stefano Franke, de vader van Hayley is. „Ook wij wisten niet beter dan dat Stefano de vader was.”

 1. Twee alerte Weerselose vrouwen zetten politie op spoor van Roemeense bende
  PREMIUM

  Twee alerte Weerselose vrouwen zetten politie op spoor van Roemeense bende

  WEERSELO/ZWOLLE - Nicolien van Olffen herkende het krakende geluid onmiddellijk: de gokkast in het café werd opengebroken. Ze haastte zich naar beneden. De buurvrouw, Ancilla van Olffen, hing op dat moment al met haar hoofd uit het raam. Feilloos kon ze aanwijzen in welke richting de auto met vier mannen was verdwenen. Niet veel later reed de opgetrommelde politie ergens buiten Hertme een zwarte wagen klem.
 2. Coronaregels in grotemensentaal, Twentse kids hebben oplossing: ‘Kinderpersconferenties!’
  PREMIUM
  Video + Poll

  Coronare­gels in grotemen­sen­taal, Twentse kids hebben oplossing: ‘Kinder­pers­con­fe­ren­ties!’

  Met een gekke herfstvakantie achter de rug, zitten Twentse kinderen weer in de schoolbanken. De meester komt niet te dichtbij, en papa en mama werken thuis. Hoe beleven kinderen deze bijzondere tijd? Begrijpen ze de coronamaatregelen? Verslaggever Aileen Slot spreekt drie scholieren op basisschool De Meander in Ootmarsum. ‘Kleine kinderen snappen niet wat er gebeurt en grote mensen snappen het wel, maar kunnen het niet uitleggen.’

Oldenzaal e.o.