Een deel van het geld dat timmerfabriek LanKo in Deurningen moeten investeren in het project ruimtelijke ingrepen op ‘t Stift.
Volledig scherm
Een deel van het geld dat timmerfabriek LanKo in Deurningen moeten investeren in het project ruimtelijke ingrepen op ‘t Stift. © Wouter Borre DTCT

DSVD en Stift profiteren van uitbreiding timmerfabriek LanKo in Deurningen

DEURNINGEN - Soms snijdt het mes aan twee of drie kanten. De uitbreiding van LanKo Timmerfabriek in Deurningen pakt goed uit voor de voetbalclub in het dorp en ‘t Stift in Weerselo. Zij profiteren van het geld dat LanKo verplicht moet investeren in de ruimtelijke kwaliteit. 

 1. Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

  Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

  De artikelen met gele labels op deze site én in de app zijn Premium. Dat zijn de verhalen die het nieuws duiden, spraakmakende interviews, onze columns en meer. Exclusief voor ingelogde gebruikers en abonnees, want die bieden we graag wat meer. Hoe krijg ik toegang tot Premium? Bent u abonnee? Ik heb een Tubantia-profiel Ik heb geen Tubantia-profiel Ik weet niet of ik een Tubantia-profiel heb Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie Bent u geen abonnee? Ik wil voor 5 euro per maand alle Premium-artikelen kunnen lezen Ik heb een Tubantia-profiel Ik heb geen Tubantia-profiel Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie De klantenservice is telefonisch te bereiken op 088-0139970
 2. Saasveldia wil dé club van en voor Saasveld zijn
  PREMIUM

  Saasveldia wil dé club van en voor Saasveld zijn

  SAASVELD - „Inzetten op behoud van wat we allemaal hebben”. De woorden van Thijmen Pol, vanaf morgenavond de nieuwe voorzitter van voetbalvereniging Saasveldia , klinken misschien niet zo ambitieus, ze zijn het wel. „We hebben de laatste jaren veel gerealiseerd, een vernieuwde kantine, een kunstgrasveld, duurzaamheidsmaatregelen en de promotie naar de derde klasse, een hele prestatie voor een kleine club als Saasveldia. Dat in stand houden is al een ambitie op zich.”

Oldenzaal e.o.