Volledig scherm
© Charel van Tendeloo

Eigenaar restaurant Pan na massale vechtpartij: ‘Dit wil je niet meemaken’

DEURNINGEN – De vechtpartij die zondagavond plaatsvond bij restaurant Pan in Deurningen vond nota bene plaats naast de speciale kinderhoek. Een dag na het ongeval reageerde restauranthouder Yung-Fung Pan geschokt. ,,Dit wil je niet meemaken.”

Aan de vechtpartij ging een onenigheid tussen twee kinderen vooraf. Een 30-jarige man uit Waalre haalde ze uit elkaar en dat werd niet op prijs gesteld door een groep andere bezoekers. Eén man sloeg zeker vijftien keer op de man in. Een 35-jarige Oldenzaler, die tussenbeide wilde komen, werd ook mishandeld.

Wel betaald

Volgens Pan maakten de daders deel uit van een groep van 36 personen. Na het voorval verlieten ze de zaak. Ze betaalden nog wel netjes. Ook enkele andere gasten in dit deel van het restaurant verlieten geschrokken het pand. „Dit wil je niet meemaken”, aldus Yung-Fung Pan. „Wij, en natuurlijk vooral Brian (Peters, een 18-jarige medewerker van Pan die zich in de vechtpartij mengde om de boel te sussen, red.), hebben goed gehandeld. Ik denk ook niet dat dit slecht is voor onze naam, want die is gewoon goed. Dit is ons overkomen.”

Oldenzaal e.o.