Volledig scherm
De sfeer tijdens FFF 2015 © Reinier van Willigen

FFF Deurningen gaat voor festivalsfeer

DEURNINGEN - Al 60 jaar worden de Fancy Fair Feesten gehouden, maar de organisatie van het Deurningse dorpsfeest gaat dit jaar voor vernieuwing. Nadat ze vorig jaar de indeling van het terrein omgooiden, zetten ze de festivalsfeer door tijdens het tentfeest.

Van een typisch Twents tentfeest naar een echt festival: de 400 koppen tellende club vrijwilligers heeft grote veranderingen doorgevoerd aan zowel de aankleding als aan de line-up, zodat FFF met de tijd meegaat.

Het weekend begint met een BBQ bouwvakborrel en de Duitse avond. De zaterdagmiddag is voor de jeugd met de Knock Out Games, waar teams tijdens zes spellen kunnen vechten om de beker. ‘s Avonds wordt het terrein verdeeld in twee ‘areas’: Fons Plaza met Moombah Team en de dj’s Robby Rovega en La Fuente en het Boet’nverblief met piratenteam De Zoeke.

Trekkertrek
Op de zondag kan traditiegetrouw gekeken worden naar de trekkertrek, die dit jaar op maar liefst 80 deelnemers kan rekenen. Poor John en Half Um Half verzorgen de muziek. Maandag wordt het feest afgesloten met ‘Back to the FFFuture’: met eerst een stuk jaren ‘70 met the Classics, gevolgd door Mental Theo met zijn nineties party.

Ook voor de kinderen is er genoeg te doen: zij kunnen op zaterdag en zondag voor 2 euro terecht in het kinderdorp. Hier kunnen ze de hele dag op het springkussen of in de zandbak spelen, suikerspin eten en ranja drinken.

Voor meer informatie en tickets: www.fffdeurningen.nl

Oldenzaal e.o.