Volledig scherm

Fiets-4-daagse Denekamp; altijd wat anders

DENEKAMP - Tussen de 1000 en 1200 fietsers melden zich dinsdag weer in Denekamp voor de fiets-4-daagse. Deelnemers komen uit het hele land.

Het grootste meerdaagse fietsevenement van Twente, de Euregio fiets-4-daagse in Denekamp, is klaar om zo’n duizend fietsers een gevarieerd programma aan te bieden. De vierdaagse trekt al jaren mensen uit het hele land naar Denekamp. In de buurt boeken ze een hotelletje of ze zoeken een plek op een camping, om zich daarna te storten op de route van 25, 40, 60 of 100 kilometer.


„De kracht van ons evenement zit hem in de eenvoudige basisformule; altijd nieuwe routes en nieuwe bezienswaardigheden. Dit jaar gaan we bijvoorbeeld weer naar de buffel-farm in Lattrop. Daar zijn we al vijf jaar niet meer geweest”, aldus voorzitter Roy Fox van de organiserende stichting. „Onze fietsvierdaagse is qua deelnemers een mooie mix van jong en oud. Vorig jaar was de jongste deelnemer vijf jaar en de oudste 92 jaar”.


De vierdaagse begint dinsdag 16 augustus en eindigt vrijdag. Start en finish is telkens bij Café Wubbenhof aan de Oldenzaalsestraat. Inschrijven voor vier dagen kost 13 euro. Per dag deelnemen 5 euro.

Oldenzaal e.o.