Volledig scherm
Eddy van der Ley (links) ondervraagt in het sportcafé voor de Stichting Noaberhart voetbaltrainer Henk de Jong (midden) en scheidsrechter Bas Nijhuis. © Lars Smook

Geslaagd sportcafé in Rossum voor Stichting Noaberhart

ROSSUM - Voor het goede doel een avondje praten over voetbal, van het EK tot aan FC Twente. Dat was de insteek van het slaagde sportcafé vrijdagavond in café Hutten, waarbij de opbrengst bestemd was voor de Stichting Noaberhart.

Het was wel ‘racen’ voor Youri Mulder. Vanaf 18.00 uur gaf hij vrijdagavond voor de NOS nog zijn visie op de EK-wedstrijd Kroatië-Tsjechië, daarna ging hij met gezwinde spoed naar Rossum. Hij schoof aan bij presentator Eddy van der Ley, voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis en trainer Henk de Jong. De voetbalprominenten kwamen belangeloos naar Rossum, de opbrengst was namelijk voor de stichting Noaberhart. Ook de uitbaters Reinold Hutten en Marieke Wijering van café Hutten deden een duit het zakje. De opbrengst van de consumpties was ook voor dit goede doel. En de entree die de bezoekers betaalden, ging eveneens naar Noaberhart.

Oldenzaal e.o.