De gala-avonden van de Hènige Slepvèènt uit Oud Ootmarsum vallen dit jaar - eenmalig - samen met de zittingsavonden van de Othmarridders uit Ootmarsum.
Volledig scherm
PREMIUM
De gala-avonden van de Hènige Slepvèènt uit Oud Ootmarsum vallen dit jaar - eenmalig - samen met de zittingsavonden van de Othmarridders uit Ootmarsum. © Robin Hilberink

Hènige Slepvèènt (Oud Ootmarsum) en Othmarridders (Ootmarsum) kiezen zelfde weekend voor gala’s: ‘Ideaal is het niet’

OOTMARSUM/OUD OOTMARSUM - In Sporthal De Schalm in Ootmarsum kunnen bezoekers donderdag, vrijdag en zaterdag genieten van de zittingsavonden van O.C.V. De Othmarridders. Bijna drie kilometer verderop vinden op vrijdag en zaterdag de gala-avonden van De Hènige Slepvèènt uit Oud Ootmarsum plaats. Maar zitten de twee verenigingen elkaar dan niet in de weg?

 1. Verhalen over nare ziektes en vreselijke aandoeningen worden goed gelezen, maar ik ben er nu even klaar mee
  PREMIUM
  Column

  Verhalen over nare ziektes en vreselijke aandoenin­gen worden goed gelezen, maar ik ben er nu even klaar mee

  Hoeveel ellende kan een lezer verdragen? Die gedachte bekroop me een beetje bij het zien van een mail waarin aandacht werd gevraagd voor een sportieve actie waarvan de opbrengst bestemd is voor een fonds dat onderzoek zoek naar prostaatkanker. Werkelijk het hele scala aan nare ziektes en vreselijke aandoeningen kwam de afgelopen weken voorbij op onze pagina’s.
  Ootmarsum