Horeca-ondernemer en grensganger Alfred van der Heide. „We zijn als de Titanic, varend in de mist. De grote klap moet nog komen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Horeca-ondernemer en grensganger Alfred van der Heide. „We zijn als de Titanic, varend in de mist. De grote klap moet nog komen.” © Robin Hilberink

Horecabaas en grensganger Alfred van der Heide voelt zich dubbel gedupeerd: ‘We koersen af op een ramp’

OOTMARSUM/BENTHEIM - Waar een aantal horeca-ondernemers vandaag hun zaak opendoen, houdt Alfred van der Heide zijn bistro in Ootmarsum gesloten. De onvrede over wat hem en de sector is aangedaan, kan en wil hij op die manier niet kwijt. Niet alleen als ondernemer maar ook  als grensganger trof de corona-crisis hem in het hart. „We zijn als de Titanic, varend in de mist. De grote klap moet nog komen.”

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

Oldenzaal e.o.