Volledig scherm
© Robin Hilberink

Jeugd gaat uit zijn dak bij PopCorn in Lattrop

LATTROP - De Plattelands Jongeren Organisatie in Lattrop maakt zich op voor de tweede aflevering van het open air-festival PopCorn. Zaterdagavond is het zover, tussen de manshoge maïs aan de Breemorsweg en Kommiezendijk.

Werd PopCorn vorig jaar nog geplaagd door slecht weer; dit keer lijken de weersomstandigheden niet beter te kunnen met de voorspelde tropische temperaturen. De verwachtingen zijn daarom ook hooggespannen bij de organisatie die er alles aan doet om zoveel mogelijk jongeren naar PopCorn te krijgen.
Brookhuis
Daarom ook zijn afspraken gemaakt met het Oldenzaalse vervoersbedrijf Brookhuis. Vanuit verschillende plaatsen in Noordoost-Twente rijden zaterdagavond vanaf half acht bussen om festivalgangers op te halen en 's nachts tussen twaalf en twee uur weer naar huis terug te brengen. De vertrekplaatsen zijn De Lutte, Geesteren, Albergen en Weerselo. Onderweg worden ook verschillende plaatsen aangedaan waar kan worden opgestapt.
Broadway
PopCorn begint om 19.30 uur met Duitse Schlagermuziek en vanaf 20.30 uur treedt de showband Broadway op. De entree in de voorverkoop bedraagt 7,50 euro; bij de kassa 10,00 euro. Een combiticket - bus/entree - kost 12,50 euro. Een busticket alleen kost 7,50 euro. Meer informatie: www.popcornlattrop.nl

Oldenzaal e.o.