Denekampse jeugdvoetballers halen kerstbomen op voor hun club.
Volledig scherm
Denekampse jeugdvoetballers halen kerstbomen op voor hun club. © Robin Hilberink

Kerstbomen inzamelen als uitje voor Denekampse jeugdvoetballers

DENEKAMP - Het was afgelopen zaterdag niet te missen: De jeugd van voetbalvereniging SDC‘12 zamelde in Denekamp en Noord Deurningen oude kerstbomen in. Daarvoor gingen maar liefst zestien tractoren met aanhangers op pad om in alle wijken de bomen op te halen.

 1. Theo (66) mag met pensioen en heeft er sowieso geen zin meer in, hij stopt met Marskramer in Denekamp: ‘Jeugd bestelt bijna alles op internet’
  PREMIUM

  Theo (66) mag met pensioen en heeft er sowieso geen zin meer in, hij stopt met Marskramer in Denekamp: ‘Jeugd bestelt bijna alles op internet’

  DENEKAMP - Of hij het gaat missen? „Weet ik nog niet”, klinkt het nuchter. Na 46 jaar het vertrouwde gezicht te zijn geweest van de Marskramer in Denekamp, draait Theo Sanders vanaf 1 mei de deur op slot. Naast dat hij zijn pensioenleeftijd heeft bereikt, heeft de ondernemer er ook geen plezier meer in. „Waar doe ik het nog voor?”
 2. Geloof een waarzegger/columnist nooit op zijn blauwe ogen, ook al komt hij uit De Lutte
  PREMIUM
  ZIJDELINGS

  Geloof een waarzegger/columnist nooit op zijn blauwe ogen, ook al komt hij uit De Lutte

  Onderschat nooit de macht van het geschreven woord! Dat is de pijnlijke les die ik heb geleerd van mijn laatste nieuwjaarscolumn, waarin ik traditiegetrouw een blik in mijn glazen bol werp. Zo maakt PvdA-voorman Jimme Nordkamp in 2022 de overstap naar TV Oranje (en uiteindelijk naar John de Mol), gaat Easy Toys de Vijfhoek voor eeuwig op de kaart zetten en spat Solidair Oldenzaal nog voor de verkiezingen uiteen.

Oldenzaal e.o.