Volledig scherm
Jan Schulten werd gehuldigd omdat hij al 70 jaar lid is van KOSC Ootmarsum

Kokkelink en Slots lid van verdienste KOSC Ootmarsum

OOTMARSUM - Harrie Kokkelink en Henk Slots zijn vrijdagavond benoemd tot lid van verdienste van de Ootmarsumse voetbalvereniging KOSC. Dat gebeurde in de ledenvergadering.

Toen nog voorzitter Vincent Maaswinkel bestempelde het tweetal als ‘stille krachten’ die op de achtergrond uitermate waardevol zijn voor de club. Kokkelink is volgens Maaswinkel ‘altijd’ op het KOSC-complex aanwezig en zorgt ervoor dat de accommodatie ‘perfect’ bij ligt. Slots is al sinds vele jaren de man in het hokje bij de poort die de kaartverkoop regelt.

70 jaar lid
In de vergadering werd ook een groot aantal leden in het zonnetje gezet vanwege hun langjarige lidmaatschap. De trouwste leden waren Leo Bossink (50 jaar), Jan kamphuis (60) en Hennie Bodde (65); Jan Schulten werd gehuldigd omdat hij al 70 jaar lid is.

Bestuursleden
Behalve voorzitter Maaswinkel traden ook twee bestuursleden af: Siegfried Zeevat en Johan Meijners. Zeevat regelde voor de PR en Meijners boemoeide zich vooral met de zaalvoetbalafdeling. Zij zijn opgevolgd door respectievelijk Erik ter Horst en Ben Laarhuis.

Oldenzaal e.o.