Volledig scherm
Niet alleen het publiek in de zaal had het naar zijn zin bij het blijspel dat Klaver zaterdagavond opvoerde, ook de acteurs van deze toneelvereniging hadden er zichtbaar lol in. © Reinier van Willigen

Litouws debuut bij toneelavond van Klaver in Denekamp

DENEKAMP - Door de concurrentie van andere weekend-activiteiten was niet elke stoel gevuld in zaal Concordia. Maar de bezoekers die er vrijdag- en zaterdagavond wel bij waren, vermaakten zich uitstekend tijdens de uitvoering van het blijspel ''t Is niet te geleuven' door de toneelvereniging Klaver.

Vier keer staat Klaver deze maand op de planken met een Duits blijspel, dat speciaal voor deze gelegenheid in het Nederlands is vertaald. Een van de hoofdrollen is daarbij weggelegd voor Kristina Slots. De geboren Litouwse zette met haar vertolking van de nieuwsgierige buurvrouw, inclusief een licht accent, een prima typetje neer. Het stuk kende bovendien een verrassende clou, waardoor de spanning er tot het einde in bleef.

Voor de uitvoeringen op zaterdag 26 november (aanvang 20.00 uur) en zondag 27 november (aanvang 18.00 uur) is nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar. Die zijn te bestellen via www.toneelverenigingklaver.nl.

Oldenzaal e.o.