Rob Buchel van Hofparken en Robos Realisatie ziet de plannen voor 215 nieuwe vakantiewoningen en recreatieve voorzieningen hier aan de 'goudkust in het Nederlands-Duitse grensgebied' helemaal zitten.
Volledig scherm
PREMIUM
Rob Buchel van Hofparken en Robos Realisatie ziet de plannen voor 215 nieuwe vakantiewoningen en recreatieve voorzieningen hier aan de 'goudkust in het Nederlands-Duitse grensgebied' helemaal zitten. © Emiel Muijderman

Nieuwe eigenaar camping Bergvennen ontwikkelt recreatiepark met 215 vakantiewoningen

LATTROP/BRECKLENKAMP - Ten minste 5 miljoen euro investeren de nieuwe eigenaren in een compleet nieuw recreatiepark op de plek van de huidige camping De Bergvennen in Lattrop/Brecklenkamp. 

De eerste modelwoningen hoopt Rob Buchel al in januari volgend aan de Bergvennenweg te kunnen showen. Begin 2024 moet ‘Hofparken De Bergvennen’ zijn voltooid. Buchel is een van de twee directeuren van Robos Realisatie in Amsterdam, die de camping in het fraaie natuurgebied tegen de Duitse grens samen met het Purmerendse TK Vastgoed kocht. Buchel maakt tevens deel uit van de directie van Hofparken dat het nieuwe recreatiepark met tal van recreatieve voorzieningen als een overdekt zwembad straks gaat exploiteren en de verhuur/verkoop van de vakantievilla’s regelt. 

Oldenzaal e.o.