Volledig scherm
© Robin Hilberink

Nieuwe eigenaar 't Sterrebos wil Beuningen bij elkaar houden


BEUNINGEN - Annemiek Kuipers is vanaf maandag de nieuwe eigenaresse van 't Sterrebos. Het café-restaurant moet een plek worden waar alles samenkomt. 

Tranen biggelden over haar wangen toen ze het nieuws bekendmaakte tijdens de dorpsraadsvergadering in Beuningen. „Vergis je niet, dit is wel een familiebedrijf dat ik overneem. En alles is heel snel gegaan. Twee weken geleden belde Remco ons voor het eerst op en maandag is de akte getekend.”

Kuipers noemt het café-restaurant een 'begrip in Beuningen'. „Dat heb ik willen behouden voor het dorp. Ik merk dat mensen het ook mooi vinden dat juist iemand uit Beuningen het voortzet.”

Veranderingen
't Sterrebos ondergaat de komende jaren heel wat veranderingen. Buitenkant, binnenkant, maar ook het terras wordt onder handen gekomen. De VVV, die nu nog in een houten gebouw links naast 't Sterrebos zit krijgt straks een prominente plaats ergens in het café-restaurant. „Ik wil het dorp bij elkaar houden. Hier moeten alle verenigingen terecht kunnen. Hier moet een deel van het sociale leven van Beuningen zich afspelen.”

Oldenzaal e.o.