Oldtimerdag in Saasveld.
Volledig scherm
Oldtimerdag in Saasveld. © Toma Tudor

Oldtimerdag Saasveld gaat niet door

SAASVELD - De 34e editie van de Internationale Oldtimerdag in Saasveld gaat niet door. Ook dit evenement valt ten prooi aan het coronavirus. De Oldtimerdag Saasveld zou op 28 juni gehouden worden.

De organisatie van de Oldtimerdag laat weten dat het nu niet mogelijk om het evenement te organiseren. „Om het voortbestaan van het evenement te waarborgen willen wij als organisatie ook nu geen onnodige onkosten maken. Vooral omdat er nog onzekerheid is over de duur van de maatregelen die door de overheid opgelegd worden.” Wat ook meespeelt is dat de Oldtimerdag nu geen bedrijven kan en wil benaderen voor sponsoring in deze moeilijke tijd.

  1. Ootmarsums kunstwerk als statement tegen gedwongen eenzaamheid ouderen tijdens corona
    PREMIUM

    Ootmarsums kunstwerk als statement tegen gedwongen eenzaam­heid ouderen tijdens corona

    OOTMARSUM - Hij kan het niet laten. De inmiddels 74-jarige Frans Houben uit Ootmarsum heeft langs de doorgaande Oldenzaalsestraat in zijn woonplaats een levensgroot kunstwerk gemaakt met daarop een statement tegen de eenzame opsluiting van senioren in verzorgings- en verpleeghuizen. „Zie het maar als een protest tegen de kilheid waarmee in Den Haag beslissingen over oudere mensen worden genomen.”

Oldenzaal e.o.