Het pand en terrein van de Werktuig en Bouwdienst (W en B) aan de Brandlichterweg in Denekamp dat vorig jaar een milieustraat in gebruik nam. Omwonenden procederen daar tegen bij de Raad van State.
Volledig scherm
PREMIUM
Het pand en terrein van de Werktuig en Bouwdienst (W en B) aan de Brandlichterweg in Denekamp dat vorig jaar een milieustraat in gebruik nam. Omwonenden procederen daar tegen bij de Raad van State. © Robin Hilberink

Omwonenden W en B Denekamp willen geen ‘milieustraat’ naast de deur

DEN HAAG/DENEKAMP – Vijf Denekampers meldden zich dinsdag bij de Raad van State met het verzoek om het bestemmingsplan voor een milieustraat aan de Brandlichterweg onmiddellijk in de juridische ijskast te zetten.

  1. Ondraaglijke jeuk van zoveelste vertraging rondom overdracht bouwkavels Weerselo en hoe denken Oldenzalers over evenementen in hun stad?
    PREMIUM
    NIEUWSUPDATE

    Ondraaglij­ke jeuk van zoveelste vertraging rondom overdracht bouwkavels Weerselo en hoe denken Oldenza­lers over evenemen­ten in hun stad?

    DINKELLAND - Toeval bestaat niet. In de week dat Benny Tijkotte (voorman van Lokaal Dinkelland) aangeeft dat de bestuurscultuur in Dinkelland nu echt op de schop moet, verstuurt diezelfde gemeente een opmerkelijke brief naar de kandidaat-kopers van een kavel in de nieuwbouwwijk ’t Spikkert in Weerselo. In Oldenzaal haalden met name de evenementen deze week het nieuws. Op de Tutenberg in Vasse ging de nieuwe locatievoorstelling van Hydra (eindelijk) in première, op Het Hulsbeek moet Enjoy Live een blijvertje worden en de Oldenzalers mogen hun zegje doen over de evenementen in hun stad.

Oldenzaal e.o.