Vorige week begon Lansink Wegenbouw met het bouwrijp maken. Die klus werd onderbroken door een restsanering van 300 kubieke meter 'puinhoudend materiaal'.
Volledig scherm
Vorige week begon Lansink Wegenbouw met het bouwrijp maken. Die klus werd onderbroken door een restsanering van 300 kubieke meter 'puinhoudend materiaal'. © Alphons Weierink

Onaangename verrassing: bij start aanleg villawijk Ootmarsum eerst 300 kuub vergeten puin geruimd

OOTMARSUM - De bouw van zeven vrijstaande villa’s achter het openluchtmuseum in Ootmarsum is het slotstuk van het project De Commanderie. 

  1. Ondraaglijke jeuk van zoveelste vertraging rondom overdracht bouwkavels Weerselo en hoe denken Oldenzalers over evenementen in hun stad?
    PREMIUM
    NIEUWSUPDATE

    Ondraaglij­ke jeuk van zoveelste vertraging rondom overdracht bouwkavels Weerselo en hoe denken Oldenza­lers over evenemen­ten in hun stad?

    DINKELLAND - Toeval bestaat niet. In de week dat Benny Tijkotte (voorman van Lokaal Dinkelland) aangeeft dat de bestuurscultuur in Dinkelland nu echt op de schop moet, verstuurt diezelfde gemeente een opmerkelijke brief naar de kandidaat-kopers van een kavel in de nieuwbouwwijk ’t Spikkert in Weerselo. In Oldenzaal haalden met name de evenementen deze week het nieuws. Op de Tutenberg in Vasse ging de nieuwe locatievoorstelling van Hydra (eindelijk) in première, op Het Hulsbeek moet Enjoy Live een blijvertje worden en de Oldenzalers mogen hun zegje doen over de evenementen in hun stad.

Oldenzaal e.o.