De omstreden paaltjes die het parkeren langs het Kerkplein onmogelijk maken. Daar zijn ze volgens wethouder Brand ook voor geplaatst. 'Iedereen was geïnformeerd. Straks worden ze vervangen door fietsnietjes', aldus Brand.
Volledig scherm
De omstreden paaltjes die het parkeren langs het Kerkplein onmogelijk maken. Daar zijn ze volgens wethouder Brand ook voor geplaatst. 'Iedereen was geïnformeerd. Straks worden ze vervangen door fietsnietjes', aldus Brand. © Robin Hilberink

Onbegrip over blokkade parkeerplaatsen Ootmarsum; ‘Laat eigen inwoners niet in de kou staan!’

Het parkeerbeleid in het centrum van Ootmarsum blijft de gemoederen bezighouden. Na het opheffen van de (meeste) blauwe zones, heeft de gemeente nu parkeerplekken op het Kerkplein met paaltjes geblokkeerd. ‘Dit is complete onzin’.

  1. Personeel in quarantaine, de baas in de problemen? In Geesteren is het zo opgelost: kapsters achter de kassa
    PREMIUM

    Personeel in quarantai­ne, de baas in de problemen? In Geesteren is het zo opgelost: kapsters achter de kassa

    GEESTEREN/WEERSELO - Supermarkt Plus Wallerbosch in Geesteren heeft een probleem, want steeds meer personeel zit in quarantaine. Tegelijkertijd mogen de kapsters van Kapper Huub in Tubbergen om de lockdown niet werken. Dan is de oplossing simpel: de kapsters kruipen achter de kassa. „Bekenden vragen verbaasd of ik een carrièreswitch heb gemaakt. Maar nee, dit is tijdelijk.”

Oldenzaal e.o.