Ontzetting groot na dood 56-jarige man Ootmarsum

videoOOTMARSUM - De verslagenheid in Ootmarsum is groot als duidelijk wordt dat Henk Oplaat (56), die op verschillende terreinen actief was binnen de gemeenschap, maandagochtend bij een brand in zijn woning is omgekomen.

Ootmarsum wordt maandag rond acht uur opgeschrikt door loeiende sirenes van brandweer- en politieauto's. Langs de drukke Denekamperstraat slaan de vlammen uit het dak van een vrijstaande woning. De verslagenheid in de hechte gemeenschap is groot als wat later het bericht doorsijpelt dat bewoner Henk Oplaat door de brandweer levenloos in het huis is aangetroffen.

  1. Zonnige begrotingen in gemeenten Losser en Dinkelland
    PREMIUM

    Zonnige begrotin­gen in gemeenten Losser en Dinkelland

    LOSSER/DENEKAMP - Na Oldenzaal, afgelopen maandag, hebben ook de gemeenteraden van Losser en Dinkelland (allebei dinsdag) ingestemd met de gemeentebegroting. En net als in Oldenzaal gebeurde dat in Losser en Denekamp met algemene stemmen. Vreemd was dat niet, de economie draait als een tierelier en dat heeft ook positieve gevolgen voor de begrotingen van de gemeenten. Er hoefden geen pijnlijke keuzes gemaakt te worden voor een sluitende begroting en er is (genoeg) geld om te investeren.

Oldenzaal e.o.