Judith Heerink heeft vorige week een nieuwe winkel in grote maten geopend, in Ootmarsum.
Volledig scherm
PREMIUM
Judith Heerink heeft vorige week een nieuwe winkel in grote maten geopend, in Ootmarsum. © Robin Hilberink

Ootmarsumse (42) opent een winkel in grote maten: ‘Ik heb alles alleen gedaan, niemand wist ervan’

OOTMARSUM - Veel leuke boetiekjes kent Ootmarsum wel, maar een winkel specifiek gericht op mensen met grote maten kende het kunststadje nog niet. Voor Judith Heerink (42) dé reden om vorige week de deuren te openen van Size for You. „Heb je een maatje meer, dan word je in een winkel toch vaak anders behandeld.”

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Oldenzaal e.o.