Binnenstad ondernemers die het niet eens zijn met het nieuwe parkeerbeleid van de gemeente Dinkelland. Op de foto vlnr: Monique Benneker, Wilma Hermans, Hanneke Reinders en Joris Pots.
Volledig scherm
PREMIUM
Binnenstad ondernemers die het niet eens zijn met het nieuwe parkeerbeleid van de gemeente Dinkelland. Op de foto vlnr: Monique Benneker, Wilma Hermans, Hanneke Reinders en Joris Pots. © Robin Hilberink

Ootmarsumse centrumondernemers balen van nieuw parkeerplan: ‘Gaat ons klanten kosten’

OOTMARSUM - Ootmarsumse ondernemers zijn een petitie gestart tegen het nieuwe parkeerbeleid van de gemeente Dinkelland. „Onze zaken zijn straks niet meer bereikbaar voor mensen die minder goed ter been zijn. Dat gaat ons klanten kosten”, aldus initiatiefnemer Monique Benneker, eigenaar van Haarstudio Mon Ami aan het Kerkplein.

  1. Vier Twentse vrienden beleven onvergetelijke roadtrip door Europa: ‘Met deze plek in Hongarije hebben we geluk’
    PREMIUM

    Vier Twentse vrienden beleven onvergete­lij­ke roadtrip door Europa: ‘Met deze plek in Hongarije hebben we geluk’

    MOGYORÓD - „Als jullie ’m aan de praat krijgen, dan is-ie van jullie”, zei de vader van Dries Kienhuis over zijn camper, een oude Volkswagen LT 31. Dat lieten de Twentse vrienden Dries (22), Siebe van Bentem (21), Maarten Kienhuis (21) en Lars Hulsbeek (21) zich geen twee keer zeggen. Zij beleven nu een onvergetelijke roadtrip. „We hebben zelfs kaarten voor de Grand Prix van Hongarije!”

Oldenzaal e.o.