Volledig scherm
PREMIUM
De sloop van sporthal De Fakkel is inmiddels in volle gang. © Annina Romita

Overdinkelse sportverenigingen voelen zich aan de kant gezet door gewijzigde trainingsuren

OVERDINKEL - Nu er een nieuwe sporthal De Fakkel wordt gebouwd, moeten verschillende sportverenigingen uitwijken naar een andere locatie. Bijvoorbeeld sporthal De Spil in Overdinkel. Tot onvrede van de vaste gebruikers daar. Zij moeten op andere tijden trainen, om plaats te maken voor de Losserse verenigingen. 

Volgens Robert Reuvers van volleybal- en turnvereniging SSS Beatrix zou het wel eens de doodsteek voor de vereniging kunnen zijn. Waar de volleyballers - in totaal zijn ze met 16 man - normaal gesproken op dinsdag van half 8 tot 9 uur ’s avonds trainen, moeten ze volgens het nieuwe rooster van half 7 tot 8 uur trainen. „En die tijd redt een groot deel van de leden niet”, zegt Reuvers. 

  1. Marga Bult onder vuur na ‘grapje’ over Zwarte Piet en Humberto Tan: ‘Ik ben geen racist’

    Marga Bult onder vuur na ‘grapje’ over Zwarte Piet en Humberto Tan: ‘Ik ben geen racist’

    Marga Bult heeft veel kritiek op sociale media gekregen, nadat ze zondagavond tijdens het televisieprogramma Café Hendriks & Genee een naar eigen zeggen onschuldig grapje maakte over Humberto Tan. De Twentse zangeres wordt op Twitter en Facebook uitgemaakt voor racist. “Je kunt tegenwoordig echt niets meer zeggen. Ik sta voor een multiculturele samenleving en ben absoluut niet racistisch.”

Oldenzaal e.o.