Othmarridders
Volledig scherm
Othmarridders © Othmarridders

Prins Marc aan het roer bij de Othmarridders in Ootmarsum

OOTMARSUM - Prins Marc Oude Egbrink staat aan het roer bij de Othmarridders uit Ootmarsum. Adjudanten zijn Pim Bank en Mike de Winder. 

Prins Marc (50) is getrouwd met Monique Oude Egbrink-Hobbelt. Hij is chef-kok bij Gasterij Oatmössche in Ootmarsum. Zijn hobby’s zijn zwemmen, duiken, wandelen en skiën. Hij is tevens BE-trainer bij volleybalvereniging Set-Up’65 voor kinderen met een beperking.

Adjudant Pim (27) heeft een relatie met Diede Hagedoorn en is docent lichamelijke opvoeding bij het Twents Carmel College locatie Potskampstraat in Oldenzaal. Hij is volleyballer bij Set-Up’65 heren 1 en trainer bij meisjes B1. Pim was verder al eens adjudant bij de Siepeljonkers en gewezen voorzitter bij de Ootmarsumse jongerencarnavalsvereniging.

Adjudant Mike (28) heeft een relatie met Anne Arens. Hij is boekhouder bij de koninklijke SCS Logistics in Ootmarsum. Ook hij is volleyballer van Set-Up'65 heren 1. Mike was ook actief bij de Siepeljonkers en is huidig penningmeester van de Othmarridders.

Hun motto luidt: Siepels, gedreagt oe as, nen doarn döl, dit joar koomp d’r confetti oet de peppermöl.

Oldenzaal e.o.