Realcovery Inloophuis in Weerselo maakt kans op het Appeltje van Oranje.
Volledig scherm
Realcovery Inloophuis in Weerselo maakt kans op het Appeltje van Oranje. © Robin Hilberink

Reacovery Inloophuis Weerselo bij beste twaalf van verkiezing Appeltje van Oranje

WEERSELO - Het Realcovery Inloophuis in Weerselo is één van de twaalf genomineerden die kans maken op het Appeltje van Oranje. De twaalf werden deze week bekend gemaakt tijdens de online finaledag met 46 deelnemers die sowieso allemaal een cheque van 1500 euro krijgen.

 1. Begint de redding van de wereld in Breklenkamp? Hoe zonnekroon de landbouw gaat veranderen
  PREMIUM
  VIDEO

  Begint de redding van de wereld in Breklen­kamp? Hoe zonnekroon de landbouw gaat veranderen

  LATTROP-BREKLENKAMP – Rij naar het oosten, voorbij Almelo, voorbij Ootmarsum, ja zelfs nog voorbij Lattrop, tot je in een stukje Nederland bent, dat als een puntig puistje Duitsland in steekt. Dáár, in Breklenkamp, wat niet veel meer is dan een kruising van vier wegen zonder enige bebouwing, begint de redding van de wereld. Nou ja, toch in ieder geval de redding van de landbouw in Nederland. Met zonnekroon.
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

Oldenzaal e.o.