Volledig scherm
Leden van de werkgroep die zich buigt over de toekomst van het Thijplein. © Frans Nikkels

Rossum buigt zich over toekomst Thijplein

ROSSUM - Hoe kan het Thijplein in Rossum aantrekkelijker gemaakt worden? Over die vraag houdt de werkgroep Thijplein 2.0 woensdagavond vanaf 20.00 uur een bijeenkomst in De Cocer. 

Over het Thijplein wordt de laatste jaren veelvuldig nagedacht. Veel inwoners van Rossum zijn niet tevreden met het plein zoals dat er nu bijligt.

Een werkgroep die valt onder de Dorpsraad Rossum, Lemselo en Volthe  heeft zich gebogen over een nieuw ontwerp voor het plein. Dat ontwerp wordt vanavond gepresenteerd aan de inwoners van het dorp. Als die achter de voorstellen staan, wordt het plan verder uitgewerkt.

De bijeenkomst woensdagavond is voor iedereen toegankelijk.

  1. Chinees echtpaar dat restaurant had in Ootmarsum veroordeeld voor fraude
    PREMIUM

    Chinees echtpaar dat restaurant had in Ootmarsum veroor­deeld voor fraude

    OOTMARSUM - Een Chinees echtpaar, eigenaar van een Chinees restaurant in Ootmarsum, is door de rechter veroordeeld voor fraude. Door ziekte moest het echtpaar na 20 jaar stoppen met hun restaurant en belandde het in de bijstand. Het stel kreeg echter wel geld van familie, reisde naar China en hield een bankrekening buiten het zicht van de sociale dienst. Nu moeten ze bijna 150.000 euro terug betalen en een taakstraf van 120 uur vervullen.

Oldenzaal e.o.