Volledig scherm
© Lars Smook

Rossum wacht massale invasie fans Kelly Family

ROSSUM - Het kleine dorpje Rossum staat de komende dagen in het teken van een mega-muziekspektakel: de zogeheten Oktober Evenementen. Donderdagavond wordt het feest geopend met een optreden van de wereldberoemde Kelly Family.

Dat gebeurt in een evenementen-tent met 5000 fans van de Kelly Family die in de jaren 80 en 90 diverse wereldhits scoorden.Het optreden was binnen 10 dagen uitverkocht.

Uit heel Europa
"We hadden met gemak het dubbele aantal kaarten kunnen verkopen", zegt mede-organisator Jan Haarhuis. De fans komen uit heel Europa. Daarom worden langs de A1 borden geplaatst met de verwijzing Rossum.

Piraten Party
Vrijdagmiddag is de feesttent het decor voor een Tiroler Feest voor ouderen en gehandicapten uit heel Twente. Zaterdagavond staat het Tiroler Schlager Festival op het programma. Vanwege het 10-jarig bestaan van de Oktober Evenementen in Rossum is dit festival gratis te bezoeken.

Zondag is de tent wederom bezet met minimaal 5000 liefhebbers van piratenmuziek. Dan wordt de Twentse Piraten Party gehouden. Van heinde en verre komen de liefhebbers daarvoor naar Rossum.

Oldenzaal e.o.