Volledig scherm
© Frans Nikkels

Saasveld in de ban van muzikaal huzarenstuk

SAASVELD - De koninklijke muziekvereniging Caecilia in Saasveld voert in december twee keer The Armed Man - A Mass for Peace uit van Carl Jenkins. Niet alleen het fanfare-orkest komt daarbij in actie maar ook een gelegenheidskoor van 80 zangers en zangeressen.

Het wordt een muzikaal spektakel dat zijn weerga niet kent in de geschiedenis van Saasveld. De koninklijke muziekvereniging Saasveld steekt behoorlijk haar nek uit met de opvoering en in de plaatselijke Plechelmuskerk op zaterdag 17 (20.30 uur) en zondag 18 december(16.30 uur).

Enthousiast
Voor het gelegenheidskoor kan iedereen die dat wil en aankan zich opgeven. Voorzitter Henri Veldhuis van Caecilia realiseert zich heel goed wat de muziekvereniging zich op de hals heeft gehaald met deze ambitieuze produktie maar gaat daarvoor niet aan de kant. „Het wordt een heel spektakel”, stelt hij vast, „maar het gaat ons lukken. Iedereen bij de muziekvereniging is daar van overtuigd en is enthousiast. Het begint nu al te leven. Alle neuzen in dezelfde richting. Het dorp laat hiermee in positieve zin van zich spreken.”

Aanmelden
Belangstellenden die mee willen zingen, kunnen zich aanmelden. Dat kan door een mailtje te sturen naar thearmedmansaasveld@outlook.com Via hetzelfde adres kan om meer informatie worden gevraagd. Dat kan ook via facebook: @thearmedmansaasveld

Oldenzaal e.o.