Volledig scherm
PREMIUM
Jan Wolbert is 50 jaar in dienst bij Loohuis in Saasveld. In de beginjaren ging hij op een Kreidler als deze langs de deur bij boeren. © Emiel Muijderman

Saasveldenaar Jan Wolbert al 50 jaar in dienst: ‘Gewoon doorgaan’

SAASVELD - Hij is een bekend gezicht voor veel boeren in Twente: Jan Wolbert (65) uit Saasveld. Al 50 jaar komt hij namens installatiebedrijf Loohuis op bezoek.  Bijzonder? „Voor je het weet ben je 50 jaar verder.”

Als 15-jarige knul, net van de Lagere Technische School in Oldenzaal af, tourde Jan Wolbert al met zijn Kreidler door Twente. „Met de gereedschapskist achterop en de koperen buizen onder m’n kont. Dat waren nog eens tijden”, lacht de 65-jarige jubilaris.

  1. Humberto Tan reageert op Zwarte Piet-uitspraak Marga Bult: ‘Ze bedoelde het niet verkeerd’

    Humberto Tan reageert op Zwarte Piet-uit­spraak Marga Bult: ‘Ze bedoelde het niet verkeerd’

    Humberto Tan heeft maandagavond op zijn eigen Facebook-pagina gereageerd op de Zwarte Piet-uitspraak van Marga Bult. De Twentse diva gaf zondagavond in het programma Café Hendriks en Genee antwoord op de vraag wie volgens haar het Songfestival 2020 moet gaan presteren. Chantal Janzen en Humberto Tan zouden een goede combinatie zijn: ‘Ook om het kleurtje. Verder lijkt het mij een prima duo'.

Oldenzaal e.o.