Volledig scherm
Sportcentrum Dorper Esch in Denekamp © Alphons Weierink

Sporthal Denekamp jaar later klaar vanwege plafond

DENEKAMP - Dat de verbouwing van sporthal Dorper Esch in Denekamp een jaar langer duurt dan oorspronkelijk de bedoeling was, wordt veroorzaakt door het plafond. Volgens wethouder Benno Brand is het door de huidige drukte op de bouwmarkt niet mogelijk alle materialen die nodig zijn voor het plafond, op tijd te leveren.

„En dat betekent dat we moeten wachten met de werkzaamheden binnen, we gaan immers niet met de vloer en de zijwanden beginnen als het plafond er nog uit moet.” De Dinkellandse wethouder gaf dinsdagavond in de commissie Omgeving en Economie aan niet erg enthousiast te zijn geworden van het uitstel. „Maar we kunnen nu eenmaal geen ijzer met handen breken en moeten dus wachten.”

Uitstel nodig

Omdat met de Denekampse gebruikers van de sporthal is afgesproken dat de werkzaamheden plaatsvinden in de zomer, dus buiten het seizoen om, is uitstel van een jaar nodig, aldus Brand. In de tussentijd wordt wel alvast begonnen met de buitenkant van de sporthal. 

Oktober 2019

De oplevering van het complete sportcomplex, ook het zwembad wordt grondig vernieuwd, komt niet in gevaar. Volgens Benno Brand wordt het hele complex uiterlijk in oktober 2019 opgeleverd, zoals altijd de bedoeling was.

Oldenzaal e.o.

poll

Fons Maathuis begint met een nieuwe partij

  • Begrijpelijk, D66 paste ook niet bij hem (10%)
  • Belachelijk, dit is zetelroof ten koste van D66 (11%)
  • Hij is niet meer geloofwaardig met z'n vierde partij (79%)
1238 stemmen