Volledig scherm
UD Weerselo werd vierde op het eigen regiotoernooi. © Christian van der Meij

Sportlust en Oldenzaal winnen regiotoernooien in Losser en Weerselo

LOSSER/WEERSELO - In zowel Losser als Weerselo speelden diverse voetbalverenigingen uit de regio een voorbereidingstoernooi.

Bij KVV Losser ging Sportlust Glanerbrug op sportpark Brilmansdennen aan de haal met de eindzege. Zij rekenden in de finale af met plaatsgenoot Avanti. SV Bernardus uit Hazerwoude Rijndijk werd derde. Organisator KVV Losser werd slechts zevende van de acht deelnemers.

In Weerselo werd de achtste editie van het Twente Tournament bij UD Weerselo werd afgelopen weekeinde gewonnen door VV Oldenzaal. De vierdeklasser was daarmee voor het tweede opeenvolgende jaar de sterkste op sportpark De Echelpoel. In totaal deden er zeven teams mee aan het toernooi. EMOS werd tweede, Reutum derde. Organisator UD eindigde op plek vier.

  1. Zonnige begrotingen in gemeenten Losser en Dinkelland
    PREMIUM

    Zonnige begrotin­gen in gemeenten Losser en Dinkelland

    LOSSER/DENEKAMP - Na Oldenzaal, afgelopen maandag, hebben ook de gemeenteraden van Losser en Dinkelland (allebei dinsdag) ingestemd met de gemeentebegroting. En net als in Oldenzaal gebeurde dat in Losser en Denekamp met algemene stemmen. Vreemd was dat niet, de economie draait als een tierelier en dat heeft ook positieve gevolgen voor de begrotingen van de gemeenten. Er hoefden geen pijnlijke keuzes gemaakt te worden voor een sluitende begroting en er is (genoeg) geld om te investeren.

Oldenzaal e.o.