Mevrouw J. van der Bosch heeft zojuist Frans Veldscholten in het zonnetje gezet.
Volledig scherm
Mevrouw J. van der Bosch heeft zojuist Frans Veldscholten in het zonnetje gezet. © Foto St. Jozefkoor

St. Jozefkoor Noord Deurningen zet zestigjarig lid Frans Veldscholten in het zonnetje

NOORD DEURNINGEN - Het St. Jozefkoor in Noord Deurningen heeft een jubilaris in het zonnetje gezet. Frans Veldscholten is maar liefst zestig jaar lid van het kerkkoor.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Gepensioneerde juf Joke staat weer voor de klas in Beuningen: ‘De school hoeft dan geen kinderen naar huis te sturen’
  PREMIUM
  lerarentekort

  Gepensio­neer­de juf Joke staat weer voor de klas in Beuningen: ‘De school hoeft dan geen kinderen naar huis te sturen’

  BEUNINGEN - Thuiszittende docenten die wachten op een negatieve testuitslag en invalkrachten die structureel worden ingezet. Het is puzzelen om elke dag de roosters dicht te krijgen. En dan moet het griepseizoen nog beginnen. Bij de Mariaschool in Beuningen schiet Joke Wiegink te hulp. Ze is gepensioneerd, maar staat weer voor de klas. „De school hoeft de kinderen dan niet naar huis te sturen.”

Oldenzaal e.o.