Supermarkt Berning in Noord Deurningen gesloten: ‘Ik ben kapot, en mijn zaak ook’

terugblikNOORD DEURNINGEN - Alle ogen zijn deze donderdagochtend gericht op de schuifdeuren van supermarkt Berning. Gaat de zaak toch open, ondanks dat de Veiligheidsregio Twente dat heeft verboden?

 1. Twentse super moest dicht na 21 controles en 18 overtredingen: ‘Van de zotte dat iemand hier zo’n spektakel van maakt’
  Play
  PREMIUM
  video

  Twentse super moest dicht na 21 controles en 18 overtredin­gen: ‘Van de zotte dat iemand hier zo’n spektakel van maakt’

  NOORD DEURNINGEN - Bij de sluiting van supermarkt Berning in Noord Deurningen is de Veiligheidsregio Twente niet over een nacht ijs gegaan. Sinds april is er 21 keer gecontroleerd, zijn 18 overtredingen van de coronaregels geconstateerd en is 10 keer een last onder dwangsom opgelegd. Die zijn allemaal genegeerd door supermarkteigenaar Raymond Berning.
 2. Politie verzegelt Twentse supermarkt na 18 overtredingen, eigenaar is woest
  Play
  video

  Politie verzegelt Twentse supermarkt na 18 overtredin­gen, eigenaar is woest

  De politie heeft de Twentse supermarkt Berning verzegeld nadat de eigenaar een afhaalpunt aan de deur was begonnen. De winkel van eigenaar Raymond Berning ging deze ochtend, ondanks de coronastraf van de veiligheidsregio Twente, gewoon open. Toen Berning de deuren op politiebevel alsnog moest sluiten, opende hij snel een ‘pick-up point’. De politie trad hierop het pand binnen. Berning is woest.
 1. Gerrit is de oudste boswachter van Nederland en gaat door
  Play

  Gerrit is de oudste boswachter van Nederland en gaat door

 2. 'In vliegtuig is kans op trombose nog 100 keer groter'
  Play

  'In vliegtuig is kans op trombose nog 100 keer groter'

Oldenzaal e.o.