Tennisvereniging Denekamp bestaat 50 jaar en dat wordt dit jaar gevierd. Op de foto vlnr: Henrike Kamphuis, Eric Meinders, Giel Koekoek, Leo Rondhuis, René Snijders en Loes Hilbrink.
Volledig scherm
PREMIUM
Tennisvereniging Denekamp bestaat 50 jaar en dat wordt dit jaar gevierd. Op de foto vlnr: Henrike Kamphuis, Eric Meinders, Giel Koekoek, Leo Rondhuis, René Snijders en Loes Hilbrink. © Robin Hilberink

Tennisvereniging Denekamp is al lang niet meer elitair: ‘Iedereen kan hier het park oplopen’

Het begon vijftig jaar geleden, in 1973, als een vereniging met één baan. Bij het zwembad in Denekamp, een ‘tikkeltje elitair’. Inmiddels is Tennisvereniging Denekamp uitgegroeid tot een club voor het hele dorp, met tien banen op een prachtig park pal naast ‘t Goor.

 1. Dat moet een kaskraker worden: een film over dossier De Rozenhof met Joan Collins in de rol van Yvonne Verdonkschot
  PREMIUM
  COLUMN

  Dat moet een kaskraker worden: een film over dossier De Rozenhof met Joan Collins in de rol van Yvonne Verdonk­schot

  Elke keer als je denkt dat het niet veel gekker kan, wordt er een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het dossier De Rozenhof. Een krankzinnig dossier dat zich onderhand leent voor een verfilming door een grote Hollywood-studio. Wie de hoofdrol krijgt en in de huid mag kruipen van Yvonne Verdonkschot, daar ben ik nog niet helemaal uit. Misschien is deze rol geknipt voor Sharon Stone, die in ‘Basic Instinct’ zo’n heerlijk, onbetrouwbare femme fatale neerzette?
  Denekamp