Volledig scherm
© Toma Tudor

Trekker Trek Saasveld is na 25 jaar een begrip

SAASVELD - De baan is klaar, in goede conditie en nu maar afwachten hoe het met de weersomstandigheden gaat.Want het weer bepaalt in grote mate hoe de wedstrijd zondag zal verlopen.

Dat zegt Koen Hesselink. Hij is dit jaar gebombardeerd tot woordvoerder van de groep vrijwilligers van de muziekvereniging Caecilia die zondag verantwoordelijk is voor de 25e Trekker Trek Saasveld. Hij hoopt dan ook van harte dat het weer zal meewerken. „Want dan krijgen we een prachtig evenement”, weet Hesselink bij voorbaat heel zeker.

Strijd
Het deelnemersveld is deze jubileumeditie groter dan ooit. „We hebben ruim 80 deelnemers in verschillende klassen. Het publiek is daardoor verzekerd van volop strijd”, zegt Hesselink. Hij weet dat de Trekker Trek in Saasveld in de afgelopen 25 jaar is uitgegroeid tot een begrip.

't Anker
De start is om 9.30 uur met de klasse tot 2.600 kilo. Aansluitend volgen de andere klassen. Het terrein is achter café ’t Anker aan de Bornsestraat.

Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement  

Oldenzaal e.o.