Mark met zijn vriendin Corinne van Restaurant Fox. De ondernemer verplaatst de avondfeesten nu naar Duitsland. „Je gaat vanzelf de grens opzoeken.”
Volledig scherm
PREMIUM
Mark met zijn vriendin Corinne van Restaurant Fox. De ondernemer verplaatst de avondfeesten nu naar Duitsland. „Je gaat vanzelf de grens opzoeken.” © Robin Hilberink

Twentse bruiloftsbaas omzeilt coronaregels door verhuizing naar Duitsland: ‘Hier kun je nog dansen’

PollDENEKAMP - Is het een slimme oplossing? Of het gaat het over de grens? De Twentse horecabaas Mark Fox zoekt in ieder geval letterlijk de grens op met zijn door corona geteisterde bruiloftsfeesten. Hij verplaatst de boel naar een zaaltje in Nordhorn, waar geen corona-restricties gelden. „Hier mag je nog gewoon dansen.”

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

Oldenzaal e.o.