Volledig scherm
PREMIUM
Ger Schokker, Ootmarsummer heeft 500 handtekeningen opgehaald voor verkeersveilige maatregelen (Zoals verlichting) op nieuwe Dusinksweg. Hij wil onder meer de kruising Dusinkweg met Timmusweg verbeteren. © Robin Hilberink

Verlichting en aanpassingen voor
donkere Dusinksweg in Agelo

AGELO- De aanhouder wint, en soms zelfs betrekkelijk snel. De handtekeningenactie die Ger Schokker hield voor een veiliger en ook beter verlichte Dusinksweg is een doorslaand succes. Alle wensen gaan in vervulling.   

Hij is zelf ook aangenaam verrast over de positieve afloop van het gesprek dat hij vorige week voerde met wethouder Ben Blokhuis en enkele ambtenaren van de gemeente Dinkelland. De volgende ochtend kreeg Ger Schokker, zelf woonachtig aan het Brookhuis, al een schriftelijke bevestiging van alle overeengekomen verbeterings- en herstelwerkzaamheden. Herhalingsborden (60 km/uur) langs de Dusinksweg, een voorrangsbord aan de Steenmatenweg, een bochtschild voor een boom bij de entree van de Timmusweg, het verplaatsen van diverse borden  waardoor er meer ruimte komt voor (landbouw)verkeer en een kleurcoating voor het plateau in de Timmusweg.

Oldenzaal e.o.