Volledig scherm
Villa Eureka © Google Streetview

Villa Eureka in Deurningen uitgeroepen tot beste vakantiepark van Nederland

DEURNINGEN - Vakantiepark Villa Eureka in Deurningen is door Zoover uitgeroepen tot beste vakantiepark van Nederland.  Het reviewplatform heeft het familiepark beoordeeld met een gemiddelde scoren van 9,75. Hof van Salland uit Hellendoorn eindigt met een 9,63 op de tweede plek.

Zoover maakt jaarlijks een lijst gebaseerd op de waarderingscijfers die vakantieparken krijgen van bezoekers. Er wordt gekeken naar de ligging, prijs-kwaliteit, kindvriendelijkheid en hygiëne. Daaruit is een lijst met de 10 best beoordeelde parken in Nederland komen rollen, waarin Overijssel het opvallend goed doet. De drie beste vakantieparken van het land liggen in de provincie: op 3 staat namelijk de Wilde Roos in Ommen. 

De familie Nieuwenhuis, eigenaar van Villa Eureka, is blij met de toppositie voor het park: “Uiteraard zijn wij erg blij met deze hoge waardering van onze gasten”, laten de eigenaren van het 55 jaar oude familiepark weten aan Zoover. Bezoekers roemen de bosrijke omgeving rondom Deurningen, de klantvriendelijkheid van de medewerkers van Villa Eureka en de voorzieningen in en rondom het park. 

1Twente sprak op de radio met eigenaar Remi Nieuwenhuis. Beluister het interview hieronder terug.

Regio scoort goed

De beoordeling is opgemaakt uit reviews van bezoekers die tussen augustus 2018 en juli 2019 op zoover.nl een vakantiepark hebben beoordeeld. Alleen parken met minimaal dertig recensies zijn opgenomen in de lijst. Vorig jaar werd Hof van Salland in Hellendoorn uitgeroepen tot beste park. Met een tweede staat die accommodatie uit deze regio ook dit jaar weer hoog in de lijst. Villa Eureka haalde vorig jaar ook de top tien, maar staat nu voor het eerst bovenaan. 

Bekijk hieronder de volledige top 10

Volledig scherm
De volledige top 10 © Zoover

Oldenzaal e.o.