Volledig scherm
Monique en Remi Nieuwenhuis zijn de trotse eigenaar van de Zoover Award © Zoover

Villapark Eureka in Deurningen weer beste van Nederland

DEURNINGEN - Villapark Eureka is voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot beste vakantiepark van Nederland. 

Het bedrijf kreeg donderdag op de vakantiebeurs in Utrecht de Gouden Zoover Award uitgereikt. Gasten beoordeelden Eureka met een 9,8 en waren zeer te spreken over onder andere de Twentse gastvrijheid, de mooie ligging en schone villa's. 

„We zijn ontzettend blij met deze geweldige waardering van onze gasten", reageert de familie Nieuwenhuis, eigenaar van het park. „We werken er elke dag aan om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het fantastisch dat dit wordt beloond met een eerste plek en Gouden Zoover Award!” De Zoover Award wordt jaarlijks uitgereikt aan de best gewaardeerde accommodaties. 

 1. Chinees echtpaar dat restaurant had in Ootmarsum veroordeeld voor fraude
  PREMIUM

  Chinees echtpaar dat restaurant had in Ootmarsum veroor­deeld voor fraude

  OOTMARSUM - Een Chinees echtpaar, eigenaar van een Chinees restaurant in Ootmarsum, is door de rechter veroordeeld voor fraude. Door ziekte moest het echtpaar na 20 jaar stoppen met hun restaurant en belandde het in de bijstand. Het stel kreeg echter wel geld van familie, reisde naar China en hield een bankrekening buiten het zicht van de sociale dienst. Nu moeten ze bijna 150.000 euro terug betalen en een taakstraf van 120 uur vervullen.
 2. Hennie Kuiper inspecteert vernieuwde wielertocht Paaschbergs Mooiste: ‘Mannen van de jongens scheiden’
  PREMIUM

  Hennie Kuiper inspec­teert vernieuwde wieler­tocht Paasch­bergs Mooiste: ‘Mannen van de jongens scheiden’

  De kasseien van de klassieker Parijs-Roubaix staan menig wielrenner in het geheugen gegrift. De ruige ronde wordt niet voor niets de ‘Hel van het Noorden’ genoemd. Verandert de jaarlijkse tocht Paaschbergs Mooiste vanuit Lochem in de ‘Hel van de Achterhoek’, nu de route vooral over klinkerstroken gaat? ,,Wij willen de mannen inderdaad van de jongens scheiden.’’

Oldenzaal e.o.