Volledig scherm
De winnaars van het sportgala Dinkelland. © Eigen foto

Volleybalster en touwtrekker sporters van het jaar in Dinkelland

DENEKAMP - Volleybalster Inge Molendijk is verkozen tot sportvrouw van het jaar van de gemeente Dinkelland, touwtrekker Vincent Wagenmans werd sportman van Dinkelland. De klootschieters van Ons Streven 1 mogen zich een jaar lang sportploeg van Dinkelland noemen.

De uitreiking van de sportprijzen vond gisteravond plaats tijdens het traditionele sportgala in een bomvol gemeentehuis in Denekamp.   De Publieksprijs was voor klootschieter Karlijn Greven en de meisjes estafette van De Dinkel.

Zij hadden via Facebook de meeste publieksstemmen verzameld. In de categorie sporttalent ging de prijs naar Martijn Brilhuis de volleyballer uit Denekamp. De titel jeugdsportploeg van het jaar is voor RSC handbal meisjes B1.

Persprijs

De Twentsche Courant Tubantia persprijs voor de vrijwilliger van het jaar ging naar Gerard Veelers uit Ootmarsum. De sportwaarderingsprijs voor het meest aansprekende sportevenement en de vrijwilligers die daarbij betrokken zijn ging naar de organisatie van de Run Bike Run in Deurningen. Deze prijs werd voor het eerst uitgereikt.

Oldenzaal e.o.