Harry Snoeyink is al weer jaren gesetteld in Spanje waar hij zich bezighoudt met de verhuur van vakantievilla's en hotelkamers.
Volledig scherm
PREMIUM
Harry Snoeyink is al weer jaren gesetteld in Spanje waar hij zich bezighoudt met de verhuur van vakantievilla's en hotelkamers. © Foto Harry Snoeyink

Voormalig Denekamper Harry Snoeyink floreerde met buspendels naar Spanje en verhuurt nu vakantievilla’s: ‘Het was een gigantisch mooie tijd’

Hoe is het nu met...DENEKAMP/MORAIRA - Harry Snoeyink zette in de jaren 80 de reiswereld op z’n kop met goedkope buspendels naar Spanje. In de gloriejaren van zijn bedrijf kleurde de Autoroute de soleil geel van de Snoeyinkbussen. Tegenwoordig woont hij in Spanje, maar genieten van zon, zee en strand is er niet bij. „Ik werk door tot de accu leeg is.”

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Oldenzaal e.o.