Volledig scherm
Overzichtsfoto van concert Maestro van twee jaar geleden, waarbij bekende Weerseloërs het orkest dirigeren. © Frans Nikkels

Weerselose artiesten bij Vrienden van Remigius Live

WEERSELO - Vrienden van Remigius Live. Dat is de naam van een spectaculair concert dat de Weerselose muziekvereniging Remigius zaterdag 16 november houdt in gemeenschapscentrum Het Trefpunt.

Het orkest en de slagwerkgroep zullen die avond diverse artiesten uit Weerselo begeleiden tijdens hun optredens. daarbij gaat het om Rejoice, Les Miezerables, Yvonne Wennink, Paul en Ine Kamphuis, maestro Ester Oude Meule, Donnie Nordkamp en Mister Remigius himself, Richard Weiden.

Speciaal voor Vrienden van Remigius Live wordt de sporthal omgetoverd in de Trefpunt Music Hall, een feestlocatie met diverse podia. De gezelligste kroeg van Weerselo voor een avond, aldus de organisatie onder leiding van Thijs Oude Essink Nijhuis. Als het concert is afgelopen wordt de avond nog feestelijk voortgezet met onder meer Die Verrückte Halbe Stunde.

Het orkest van Remigius staat onder leiding van Nikki Plessen en de slagwerkgroep onder leiding van Henrike Palland. Samen met de muzikanten zijn zij al maanden bezig met de voorbereidingen met extra repetities.

Remigius organiseert elke twee jaar een groot evenement. Twee jaar geleden was dat een succesvolle uitvoering van het tv-programma Maestro waarbij prominente Weerseloërs het orkest dirigeerden. 

Oldenzaal e.o.